Informasjonskapsler og personvernerklæring

Nettsted: www.intramed.no

Ansvarlig og kontakt: Johannes Ødegård, Hinderveien 7,  3223 Sandefjord, Norge

E-post: post[att]intramed.no

Kontaktskjemaer: Bruker du vårt kontaktskjema gir du ditt samtykke til at vi lagrer følgende personopplysningene om deg.
• E-postadresse
• Navn
• Skjemaforespørsler og meldinger

Kommentarer: Kommentarer du måtte legge inn blir lagret på ubestemt tid.

Informasjonskapsler ( cookies ): Du kan nekte å bruke informasjons-kapsler ved å velge å slå de av i nettleserinnstillingene dine. Vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan du miste noen av funksjonene på nettstedet vårt.
Dette nettstedet kan inkludere innhold og linker til/fra andre nettsteder. Disse nettstedene kan ved dette innholdet samle opplysninger om deg som vi ikke har kontroll på. Server vår er lokalisert i Amsterdam. Leverandøren har forpliktet seg til å lagre data på en sikker måte og å  følge reglene for personvern ( GDPR )Du kan til enhver tid be om å få vite hva vi har lagret om deg og be om at vi sletter dette. Se kontaktinformasjonen for dette et annet sted i dette dokumentet.
Bruker du kontaktskjemaet/bestillingsfunksjonen i nettbutikken for å bestille varer/tjenester eller lignende vil vi måtte lagre informasjonen så lenge vi er pålagt med tanke på regnskapsmessige, juridiske og sikkerhetsmessige årsaker.

Handlekurv
Skroll til toppen