Hva kunder som har fått hjelp med sengevæting, hodelus, ryggproblemer og søvnproblemer sier:

Om å bli kvitt sengevæting:

” Vi er godt fornøyd med alarmen. Det eneste som har fungert for vårt barn som er en jente på 7 år. Tidligere prøvd med å ta henne opp om natten, tabletter uten varig effekt. Synes alarmen er enkel og grei i bruk. Kan med fordel anbefale alarmen til andre barn.”

Fornøyde foreldre

” Poden vår våkner av alarmen og har allerede begynt å sove hele natten uten å bli våt, noe som er helt utrolig siden det omtrent ikke har skjedd før! “

Glade foresatte

Om å bli kvitt hodelus:

“Alle synes vel at det er ekkelt med lus, men vet egentlig folk hvor dyrt det er å få lus?

Da vi fikk lus, kjøpte vi en pakke med [xxx] på apoteket. Den ble vi lovet at skulle rekke til hele familien. Stor var skuffelsen da pakken var tom, allerede etter at vår datter hadde tatt kuren. Apoteket var stengt, og vi måtte legge oss med lus i håret igjen!

Vi endte opp med å måtte kjøpe fire kurer til vår familie på fem. Det ble godt over tusen kroner!

Heldigvis har vi lært om NULLUS siden da.

En flaske med NULLUS holder til hele familien uansett hårlengde!”

Espen L., Hønefoss

“Det er helt utrolig. Før vi fant NULLUS KIT, nektet vi faktisk barna å delta på en del aktiviteter på grunn av fare for å bli smittet.

Nå sender vi barna avsted på sommerleire og til overnatting hos venner, og føler oss helt trygge på å ikke få lus.”

Berit B., Kristiansand

Om å få hjelp med ryggproblemer:

“Jeg er VELDIG fornøyd med RYGGSTREKKBENKEN . Den brukes hver dag noen minutter på morgenen. Var jevnt hos kiropraktor før jeg begynte, det kostet jo en hel del. Har IKKE vært hos kiropraktor de siste åra”

Arne

“Ryggbenken er godt egnet for personer som sliter med kroniske ryggsmerter –  f-eks smerter forårsaket av problemer med ryggskivene”Paul Ingrassia
kiropraktor

Om å sove godt om natten:

“Jeg har brukt Intramed ørepropper i voks i lang tid. De er de eneste jeg får til å virke, og som sitter i øret. For meg er de svært gode”.

– Leif Allum

“I travel by plane and boat a lot and I found your product extremely good to
cut out noise.”

– Ray Murphy

“Jag är verkligen mycket nöjd med er service, snabba svar med mailen och snabb leverans efter beställningen.

– Helena

Vad gäller öronpropparna är de kanonbra, jag arbetar natt på sjukhuset och sover följdaktligen på dagtid. Med fyra barn/tonåringar i huset hade det varit omöjligt utan dessa proppar, jag sover gott och störs inte en gång av familjen.

Öronpropparna är lagom stora och fungerar mycket bra på mig som inte kan ha “vanliga” proppar som sticks in i hörselgången då mina hörselgångar är trånga.

Än en gång stort tack.”

– Helena

“Øreproppene fra IntraMed, laget av voks, er de beste øreproppene jeg hittil har prøvd.

Jeg kan trygt anbefale andre å prøve dem.”

– Arne P. Heipt

“Jeg fikk tipset om voksøreproppene av min venninne som jobber som flyvertinne. Hun brukte dem når hun var ute på jobb og skulle sove uten å bli forstyrret av fremmede lyder. Jeg ble snart begeistret for dem da jeg innimellom har vanskelig for å sovne pga. at min samboer snorker.

Jeg har alltid med meg øreproppene når jeg skal sove borte og for å slippe sparke på min samboer eller irritere meg over att han gir lyder ifra seg på natten putter jeg inn dem og sover som en prinsesse nesten hver natt. Etter at jeg begynte å studere har jeg også brukt dem når jeg leser hjemme. Da kan barna leke og slippe å ta hensyn til at jeg behøver ro.

Jeg anbefaler proppene til alle jeg kjenner og isteden for at min venninne kjøper dem til meg tenkte jeg at jeg selv skulle se om det gikk å bestille. Årsaken til at jeg la in en ordre på flere esker er at jeg har “kunder” som har “bestilt”.

Ryktet om “søvn-redderen” sprer seg”

– Line Bassöe

Om god kundeservice:

“Hadde mistet bruksanvisningen til vårt digitale termometer og fikk nytt
samme dag (!!) som jeg etterspurte nytt fra IntraMed – veldig fornøyd!”

Er også fornøyd med termometeret vi kjøpte:=)”

– Siri Tansø

Send oss en kundeuttalelse du også!

post[at]intramed.no

Handlekurv
Skroll til toppen